Specialmaskiner af højeste kvalitet, udviklet til at opfylde kundens behov

Robotcelle

Kort beskrivelse

Har i flere repeterende arbejdsopgaver, er en robotcelle den optimale løsning. Med en robotcelle kan i få udført fysisk repeterende arbejdsopgaver af enhver type hurtigt og effektivt.

Vores enhed meget fleksibel og anvendelig i langt de fleste situationer. Står du og mangler en effektiv robotcelle? Så kontakt os i dag.

Ring til 20 96 63 55 i dag

Robotcelle med mulighed for manuel programmering

Robotten er effektiv og brugervenlig. Skal du have producere flere forskellige ting, har du muligheden for at programmere enheden manuelt til dine behov. Dette betyder at operatørens evner er det eneste der sætter grænser for dine muligheder med denne enhed.

Vi har fokus på sikkerhed

Hos Wobarg ApS har vi stort fokus på kvalitet. Med kvalitet kommer en enhed der er sikker for operatøren og de resterende omgivelser. Hos Wobarg ApS mener vi ikke at man kan hævde høj kvalitet på et produkt, hvis sikkerheden ikke er i top. I kan derfor trygt anvende denne enhed uden bekymring for skader, uheld eller lign.

Flytbar robotcelle

Efter sikkerhed, fokusere vi på anvendelighed. Er robotcellen anvendelig i flere situationer, vil den naturligvis være et bedre værktøj. Derfor har vi sørget for at den ikke kun kan programmeres til flere opgaver. Men den kan samtidig også flyttes fra et område til det andet. Nogle gange er det vigtigt at kunne producere på stedet, og derfor kan du let transportere denne robotcelle med palleløfter eller truck.

Kontakt os og hør mere.

Er du interesseret i et af vores robotceller, eller kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder med denne enhed? Så kontakt os i dag på tlf. 20 96 63 55 for en uforpligtende samtale om dine behov og fordelene ved en robotcelle. Passer det dig bedre at skrive til os, kan du naturligvis også kontakte os via vores kontaktformular eller e-mail info@wobarg.dk. Så vender vi hurtigt tilbage.

Andre kundehistorier

Kontakt os

Wobarg Maskinkonstruktion

  • info@wobarg.dk
  • +45 2096 6355
  • +45 7561 7913
  • Fuglsbjergvej 11
    Blirup DK-8700 Horsens

Om os

Wobarg Maskinkonstruktion ApS vægter  kundens behov meget højt, og gennem vore kompetencer inden for specialmaskiner udviser vi struktureret og loyalt arbejde til projektet.

Vi har hos Wobarg Maskinkonstruktion ApS udviklet enkelte standardmaskiner, som kan benyttes på fabrikker og i lagerbygninger. Det er også muligt at tilpasse vores standardmaskiner, så de opfylder mere kundespecifikke behov.

Kontrol rapport